Wednesday, November 5, 2008

Exam

I would like to wish all of you all the best in the examination.

Please forgive me for all mistakes that I have done to you before.

I really hope, all of us will get the best result and achieve our target for this semester. Let’s pray for it.

7 comments:

gaco said...

good luck also for the exam!
-study hard or fail miserably?

awang cevchenko said...

haha..

sebenarnya ak nak komen kat layout blog nie, tapi tak der tmpt yg sesuai..jd ak just komen kat 'exam'

dalam banyak2 blog kekawan .ak rasa blog nie mendapat tmpt terakhir dari segi penampilan dan background yg kurang sgt tak menarik....mungki penulis terlalu busy utk..menukar atau menambahbaikan..blog...dia...atau camner?..tlg jelaskan...

Syammil said...

yeah encik awang..

so far ni template yg ke-3 aku guna..yg sblm ni hang ada tgk x?klu tgk apa komen hg?

blogger lain byk tukar atau setting colour utk background sndri.aku guna template yg ada saja..

thanx for your comment..

Anonymous said...

erm, betol tu awang, ley thn dah isi nyer pasal isu semasa, isu-isu yg penting..background menarik, lg menarik org nk mmbaca..harap en syammil dpt memperbaiki blog ini sbb exam lmbt lg pon..rilek2 la dulu..smpat lg pon nk decorate background ni..mls jer nie...ker xtau nk buat?hahahahhaha..

Syammil said...

so, ni 1st template yang aku guna dulu..green..

Hadi inc. said...

aik blog exam dh jd layout comment hahaha
xpa2
ingat blog ak yg btrabur tu plg bruk..
tp bg ak content tu yg penting,,, isi menarik, ada tarikan pd post kira ok la... klau ada decoration tu menambah point la skit..haha

- pidot - said...

mil....
tukaq bg jadi menarik skit...design je laa.heheh,,nuh gambaq kaa...huehe

oitt sume..
gud luck ntuk exam..