Friday, March 26, 2010

Video: Orang Mengamuk



Marah betul encik ni selepas diterjah oleh wartawan...

11 comments:

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

iINILAH PADAHNYA JIKA SUDAH TERKANDAS DIDINDING !!

Anonymous said...

Tengok muka dia pun dah getik, menyampah.

Syammil said...

siap lari keluar dewan lagi bila zahrain fire encik ni

iTaCHie said...

hahahaha........
2 pon jdik modal ke sammil
aiyooo......
:-D

Syammil said...

itachi..terimalah kenyataan bila kena batang hidung sendiri

Anonymous said...

ko bodo la syammil, betul2 bodoh, hahaha... buat malu BN je, ko pun bodo cam wartawan tu jugak, hahaha...

Anonymous said...

Gaya dalam gambar macam ungka, ko sindrom down ke? hahaha.. Muka cam keling, siap angkat tangan sebelah cam terencat akal je, kui, kui, kui... :-D

Anonymous said...

mulut juih je, hahaha... mcm berus jamban, hidung kembang lak tu, nak kutuk org lain, ko bangang betul la, mak ko pun bodoh gak ke? hahaha :D

Syahirah said...

Syammil yang bodoh, buat malu jer, terserlah kebodohan ko tue.. :D

Anonymous said...

Syammil,
PM kita janji, kalau BN menang kat Hulu Selangor Ahad ni, Hari Isnin dia masukkan RM3juta dalam akaun sekolah cina kat Hulu Selangor...

Gila...politik wang...
sampai PM sendiri terdesak nak menang...

Apa komen hang???

Ni bukan rekaan, video PM berucap di siar dalam berita tv3, 8.05pm, 24April.

Anonymous said...

Apa punya bangang hang syammil...beria2 aku nak tgk video tu ingat Anwar mengamuk sakan tapi dia jawap cool aja soalan bodoh wartawan tu. Yg hang nie pun satu pi bubuh kat blog hang....betui2 hang nie cekodok bin nangka...betui org BN hang nie...mangkok